News

The Italoqueen last show!

A.s. woensdag zal voorlopig mijn laatste show worden uitgezonden op Fantasy Radio.  Ik heb het 8 jaar met heel veel plezier gedaan. Momenteel bevind ik me in een te hectisch leven, waardoor ik er helaas geen tijd meer voor vrij kan maken en ik prioriteiten moet gaan stellen.
 
Ik wil iedereen bedanken voor het luisteren en wellicht tot een volgende keer
 
On wednesday april 27,  will be my last show for now on Fantasy Radio. It was a great pleasure, to make shows,  for the last 8 years. Right now my life is too hectic, that's why I could not find the time anymore to make new shows and I have to establish priorities.
 
I want to thank everybody, for tuning in and hopefully till next time
All the best

Sandra

Share

Michel

April 24th, 2011

9 comments

9 Comments

 1. willemjan says:

  Hoi Sandra  wat jammer zeg dat je moet stoppen met jou uitzending  ik vond het altijd een supers goede uitzending goeie italo wat ook op deze stream af en toe te horen is maar ook  de laatste paar maanden steeds meer en meer het onbekende italo wat  niet op deze stream te horen is dat zeg ik heel eerlijk
  dus…… ik vind het heel erg jammer dat je stopt ermee met jou programma  MAAR…..van de andere kant bekeken heb ik er ook begrip voor waarom je dus ook moet stoppen met jou uitzending.
   
  Groetjes  Wj

 2. Michel says:

  He San,
  We gaan je missen met je uitzendingen op woensdag!

  Groetjes Michel

 3. Sandro says:

  Thank you for the fun & music Sandra!

 4. Ivy says:

  Thanks for everything Sandra. I will sure miss my female colleague ! IVY

 5. Pim says:

  Het is geweldig dat je dit 8 jaar hebt gedaan San.

  Ik ga je show zeker missen en heb er veel van geleerd!

  Groet,

  -Pim

 6. JP says:

  Thanks for your enthousiasm and good music the last years.
  I really enjoyed it. Hopefully times will be less hectic in the future.
  JP  (-Hitman98-)

 7. Sandra says:

  Beste mensen,
  Ik wil iedereen bedanken voor de leuke reacties. Zal het zelf ook erg gaan missen, maar soms moet je keuzes maken. Hoop in de toekomst weer mijn steentje te kunnen bijdragen.
  I would like to thank everybody for their nice comments. I will miss it as well, but sometimes you have to make choices in life. Hope to be a part of Fantasy in the future again..
  Ciao
  Sandra The Italoqueen

 8. Jan says:

  Jammer San !!
  Jij had altijd goeie italo,s ! waar wel is mijn haren overeind gingen staan .
  San jij gaat gelukkig niet het land uit zodat we met z,n allen gewoon gezellig contact kunnen blijven houden!.
  Maar bedankt voor jou wonder mooie klanken op woensdag!.
  Groetjes
  Jan De Recht

 9. SNS says:

  MORRISSEY SECRETLY LOVES THIS…